Kinderpartijtje

Ontdek de kunstenaar in jezelf. Met een workshop of kinderfeest!

Vier je kinderfeestje eens bij Galerie Nooitgedagt en ontdek de kunstenaar in jezelf.

Kies uit verschillende onderwerpen. Schilder bijvoorbeeld je lievelingsdier of lievelingssprookje met  acrylverf op een echt canvasdoek.

Heb je zelf een idee? Je wens op maat kun je uiteraard met Patricia bespreken.  

Je kunt ook ruimtelijk werken. Bijvoorbeeld Piepschuim figuren, Takkenbeest, speksteen bewerken, drijvend kunstwerk maken met een motortje etc..

KINDEREN TOT 6 JAAR

Met de kleintjes gaan we ‘toveren’ met verf: kleuren mengen, met echte penselen werken. En we kunnen ook werken over prinsessen, voorjaar, dino’s of fantasiedieren, noem maar op.

KINDEREN VANAF 6 JAAR

Je kunt vrij werken of we kiezen een thema (Portret, dieren, enz.).

Het gaat er om lekker bezig te zijn, ontdekken wat je met verf kunt doen. Ik stimuleer, daag uit, help waar nodig en geef tips en trucs om er iets moois van te maken.

Dit Creatief Kinderfeestje is ook prima geschikt als activiteit tijdens een familieweekend, of om samen een origineel kado voor opa en oma’s trouwdag te maken…

Prijs € 160,- voor anderhalf uur, tot en met 8 kinderen. Dit is inclusief het schildersdoek, alle materialen ranja/sap, snoep en chips.

Optioneel kan er taart worden gegeten tijdens een extra moment om bijvoorbeeld de cadeautjes uit te pakken en te zingen. Dit doen we voor aanvang van de workshop.

Meerprijs ad € 50,-.